Hem » Mitt liv » Kesoscrambled och vrålpeppen

Kesoscrambled och vrålpeppen

Idag tänkte jag prova Kesoplättar till lunch, det var ju så himla hippt för några år sedan och jag gillar ju keso so why not liksom.

20140307-114744.jpg

Som ni ser av resultatet så blev det mer scrambled än plättar, de gick inte att vända, fattar inte vad jag gjorde för fel. Kanske mer mjöl nästa gång. Vackert blev det inte i alla fall, men god smak, kommer nog göra det igen. Fort gjort liksom! Och nyttigt dessutom.

Livet är bra gött just nu! Började min målerikurs förra veckan och var där igår, så himla kul och energigivande. Jag seglade hem på rosamoln, har verkligen saknat målerilådan.

20140307-115136.jpg

Och som om det strålande inslaget i mitt liv inte vore nog så ska jag ut med mina mammor ikväll. Känner mig sjukt peppad. Vi ska på Saffran och prata hela meningar med varandra och tugga klart maten utan att byta en bajsblöja mitt i. Ska bli så kul med egenvuxentid, såklart kommer vi prata barn men det gör inget för vi kommer prata om annat också, samtidigt som vi äter god mat och dricker något gott vin till. Whoop whoop vrålpeppad! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig dock .

Nu ska jag nog väcka lilleman, så att han inte sover över lunchen.

20140307-115908.jpg

So long folks!

Inga kommentarer to “Kesoscrambled och vrålpeppen”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)