Hem » Mitt liv » Jahapp

Jahapp

Och där kom menshelvetet tillbaka… suck… visst, bra att allt funkar… men sjukt jobbigt… Och värsta deppigt, känns liksom som att ”Jahapp, där gick livet vidare…” No more bebisbubbla, den sprack och verkligheten tränger sig på. Idag satt Elliott i gåstolen för första gången… weeee roligt… men också, buuuu stoppa tiden, han är mammas lilla amöba som ligger och sover i famnen.

Så nu har jag mens, snart måste jag börja jobba och Elliott flyttar hemifrån. Jag vill inte ha vardag, jag vill inte att tiden springer ifrån mig… hatar när den gör det! Jag vill leva vårt liv inte snubbla i ekorrhjulet… hur gör man det?

2014s första deppighet… blä, det är helt ok att inte låssas om det här inlägget. Läs receptet på nutellatårtan eller se videon: http://youtu.be/zFWfq20diLY så blir livet mycket lättare

Inga kommentarer to “Jahapp”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)