Hem » Fiffiga recept » Bakelibakat, Fiffiga recept » Cookies n cream fudge

Cookies n cream fudge

Åhhhhh, en favorit från förra året. Syndigt god! Ett amerikanst recept som jag har försökt konvertera måtten till, det är inte så noga, jag har själv en måttsats som jag köpte då jag bodde overthere:

Ingredients
1 cup sugar (ca 2,5 dl)
3/4 cup butter (ca200g)
1 (5-oz.) can evaporated milk (kondenserad mjölk, ca 150g)
2 (12-oz.) packages white chocolate morsels (vitchokladkaka, ca350g)
1 (7-oz.) jar marshmallow cream
3 cups coarsely crushed cream-filled Oreo’s (about 25 cookies), divided
Pinch of salt

Preparation
Line a greased 9″ square pan with aluminum foil; set aside. (fungerar jättebra med vanligt bakplåtspapper istället.)

Combine first 3 ingredients in a medium saucepan. Cook over medium-high heat, stirring constantly, until mixture comes to a boil; cook 3 minutes, stirring constantly. Remove from heat; add white chocolate morsels, marshmallow cream, 2 cups crushed cookies, and salt. Stir until morsels melt. (smeten är jätteseg att röra, helt normalt)

Pour fudge into prepared pan. Sprinkle remaining 1 cup cookies over fudge, gently pressing cookies into fudge. Cover and chill until firm (about 1 to 2 hours).

Lift uncut fudge in aluminum foil from pan; remove foil, and cut fudge into squares.

20140102-175944.jpg

Inga kommentarer to “Cookies n cream fudge”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)