Hem » Mitt liv » Varmt och gott

Varmt och gott

27 november 2013

Filtar, filtar, filtar så användbara och fina, jag skulle kunna ha hur många som helst, till Elliott alltså :)

Jag har under en tid finulat lite på en varmare filt till Elliott nu inför vintern, han har ju en superfin turkos Laban filt men den kommer bli för kall när kylan knäpper till, så jag har slängt trånande blickar mot de klassiska klippanfiltarna som är gjord av ekologisk lammull. Igår kom jag på att Elliott har ju sådan tur att han fick presentkort, i Stenstan, av min farbror Roland, m.fam, i ”välkommen till världen”-present (yay). Så jag strosade in på Skämtaffär’n i stan, som också är Babyproffsen, tyvärr när jag frågade ägaren så hade de slut på just klippanfiltar. Men hon sa att hon skulle beställa fler i slutet av veckan så jag kunde kolla på hemsidan och välja vilken vi ville ha och sedan ringa till Babyproffsen i Birsta så skulle de beställa och leverera den till butiken i stan åt mig.

Det tycker jag var riktigt schysst service!

Sagt och gjort, snart kommer en varm, go och grön ”Forest”-ullfilt för oss att hämta ut :)

Forest-wool-blanket

One Comments to “Varmt och gott”

  1. Bra val 😛

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)