Hem » Mitt liv » Pysselmania

Pysselmania

18 november 2013

Är med i en helt hysterisk pysselgrupp på fejsbock, den har nästan 20 000 medlemmar och det postas jag vet inte hur många inlägg i minuten och det är minst 40 svar på varje inlägg. De som är med är onekligen pyssliga och fulla av idéer, det är en inspirerande sidan och utan den hade jag nog inte tagit mig i kragen och gjort min dörrdekoration.

Men den är som sagt lite hysterisk, för ett tag sedan höll alla på med aluminiumtejp, allt tejpades och blev nya små/stora tavlor eller askar eller burkar eller lampföttter eller fat eller…. Ja ni fattar. Nu är det väldigt mycket deucopage, vilket är typ att man tar en tråkig stol, klistrar fast fina pappersbitar på som man stryker lim över så blir den som ny. Det är väldigt chubby chick, nytt av gammalt liksom. Det blir ofta väldigt fint, man kan typ deucopaga allt, ljus är just nu väldigt poppis i gruppen. En kvinna deucopagade fast bilder på sina barn på ljusen… är inte det lite konstigt, blir inte det som att elda upp sina barn…?…

Oj, nu vaknade lillknoppen. Later homies

One Comments to “Pysselmania”

  1. Undra om kvinnan tänkte på hur kemikalierna i limmet, bläcket och papprena reagerar när hon eldar ljuset, hur det snabbt sprider sig ner i manschetten och faller ner på border, tar eld i duken och sedan bordet tills lägenheten brinner ner 😳

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)