Hem » Elliott, Mitt liv » Livet som föräldraledig

Livet som föräldraledig

26 november 2013

Alltså jag ÄLSKAR verkligen att vara föräldraledig, det är en så soft tillvaro. Här sitter vi och chillar på dagens andra café liksom. Jag kan göra precis det som passar Elliott och mig, sova så länge på morgonen som Elliott vill, promenera och mysa en massa, just myset finns det liksom ingen ände på. Elliott skulle kunna mysa hela tiden om han fick välja, iaf om mamma får välja. Även om han tycker mest om att stå och hoppa och sitta just nu, jag tror han är väldigt frustrerad över att han inte kan sitta själv och leka. När han nyss rullat över på mage blev han frustrerad så jag plockade upp honom men då tittade han liksom på leksakerna och sträckte sig dit.

Sen är det så häftigt att jag träffat så många nya sköna människor att hitta på en massa roliga saker med, personer som jag skulle kunna vara kompis med resten av livet. Så härligt!

Just nu känns det som att jag skulle kunna bli hemmafru, för evigt… men jag misstänker att jag kommer ändra mig lagom till hösten. Tills dess njuter jag av varje sekund och minut, precis som Elliott, han är en livsnjutare han.

20131126-153212.jpg

Inga kommentarer to “Livet som föräldraledig”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)