Hem » Mitt liv » I miss my workout

I miss my workout

12 november 2013

Ja, jag saknar att svettas. Visst jag och E promenerar, eller powerwalkar, mig svettig minst 2-3ggr i veckan. Men det känns inte som det räcker riktigt, jag saknar öset och adrenalinkicken när man bara vill mer ”ett pass till, javisst”. Svetten rinner i takt med musiken och all stress stampas ned i golvet, det är livskvalité! Känslan av vibrerande ben och armar, vi vrider ur det sista och vissheten om att ”min kropp är stark, jag klarar allt”.

Jag saknar Friskis!

Jag vill inte acceptera att jag lämnat den livskvalitén bakom mig! Jag vill svettas tills mina ben är som gelé och känna hur musiken får min kropp att röra sig av sig själv.

Jag SKA göra det igen, men vet också att just nu måste jag gilla läget, nöja mig med powerwalks och göra mina styrkeövningar. Att ge mig ut på ett Friskis jympapass med dessa juver, huh, skulle resultera i smör och aj aj.

Men åh vad jag längtar efter att få svettas på Friskis igen!

Inga kommentarer to “I miss my workout”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)