Hem » Mitt liv » Grumpy bumpy

Grumpy bumpy

8 november 2013

Grumhmfurmurmurmutter mutter. Idag har jag nog vaknat på fel sida, jag är så där sur, irriterad och deprimerad fast utan anledning. Eller det finns faktiskt massa anledningar att vara sur, ex så tog batteriet i paddan slut mitt i ett blogginlägg så jag var tvungen att hämta datorn och börja om från början -.- och dagens BVCgruppträff är 12:45, vad är det för jävla tid! När ska man äta lunch, stressig att göra det före och alldeles för sent att göra det efter -.- och jag verkar ha en synnerligen dålig hårdag, det står år alla håll -.- hurmmurmermutter mutter -.-

Om ni undrar var jag och Elliott är idag så hittar ni oss under närmsta STEN -.- mutter mutter

Inga kommentarer to “Grumpy bumpy”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)