Hem » Elliott, Gallerier, Mitt liv » Tid tid tid

Tid tid tid

26 augusti 2013

Det här med tid alltså, tänk att jag har så mycket men den räcker till så lite. Man skulle kunna tro att vara föräldraledig innebär att man kan göra allt det där man vill göra och inte hunnit tidigare, jag menar vadå jag är ju hemma hela dagarna. Men det kan jag säga för den oinvigde att så är inte fallet, jag hinner inte med någonting… känns det som i alla fall. Det är som syrran sa ”Man har egentligen mycket tid, men man blir ständigt avbruten” Så är det verkligen, det leder också till att man inte påbörjar något eftersom att man vet att man kommer behöva fixa med honom.

Jag måste säga att det här är ganska nytt för mig, jag är en ganska effektiv människa som ser till att få saker gjort men nu kan jag knappt laga middag utan att känna mig stressad.

Fast jag ska inte gnälla för det blir bättre och bättre, jag har mer ork och lillknoppen är oftare nöjd med att sitta i sin bilstol/ ligga i nästet när jag måste pyssla med saker.

Han är i alla fall helt underbart gosig och mysig. Speciellt efter han ätit då han är som mest nöjd och bara ligger och pratar. Man kan liksom fördriva en hel dag med att bara titta på honom.

Jag ska bli bättre på att blogga, det är ofta jag tänker att nu skulle jag skrivit ett inlägg men som med det mesta virras det bort i amningshjärnan.

20130826-163405.jpg

One Comments to “Tid tid tid”

  1. I KNOW. Helt sjukt ju, och förstår precis det där med att man inte heller påbörjar något för man vet att man kommer bli avbruten :smile: Även om man blir bättre på det också. Själv är jag väl inte så effektiv människa men ojoj, kontroll-Sara har det rätt jobbigt hon med 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)