Hem » Elliott, Mitt liv » Mmm plocketiplocketi

Mmm plocketiplocketi

27 augusti 2013

Jag har insett att jag är väldigt svag för salladsbarer, ni vet sånna där som numera finns i mataffärerna. För en stund sedan var jag och handlade på Citygross här nere vid oss och såg till min förtjusning att de börjat med det där också.

Jag kunde liksom inte låta bli att handla, bara lite tänkte jag, det blir ett bra mellis efter min långpromenad. Det är lite som med smågodishyllan är för många (den frestelsen har jag för övrigt bemästrat, där kan man också köpa ”bara lite”) det finns så många sorter och det är så roligt att plocka.

Elliott har för övrigt vuxit ur babyblöjor nr 1! Inte undra på när han snart väger 4kg, vägde på BVC idag. Insåg att det var dags att byta till nr2 inatt efter att han kissat igenom 3ggr på dagen och gjorde det igen på natten. Min lillknopp, han växer så fort, snart är det moped och brudar/grabbar som gäller.

Inga kommentarer to “Mmm plocketiplocketi”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)