Hem » Mitt liv » Debut – House of Lola

Debut – House of Lola

29 augusti 2013

Igår var jag på mitt första homeparty, eller jag har ju varit många gånger förut men de senaste åren har jag mest beställt Partylite på distans när syrran haft. Jag har liksom varit utanför den riktiga gemenskapen som homepartyn gör, inte riktigt med, lite fusk liksom att beställa utan att vara med.

Igår var jag i alla fall hemma hos en Maloue i Kovland (som jag aldrig träffat förut) på ett House of Lola , det var något hysteriskt när alla skulle prova eftersom alla kläder var såååå fina och såååå sköna. Lite maniska blev vi nog, vi hann knappt fika det fick liksom slinka ned mellan provningarna.

Det tråkiga med sådana här homepartyn är att det oftast är så dyrt, jag som är så snål. Jag som köper allt på Rea och tycker att mer än 300 för ett par byxor är dyrt och helst inte betalar mer än 200 för en tröja. Men jag tänkte som så att man kan lägga ned lite extra på några speciella plagg och tänk vilken kvalité! Så det blev en Adorable Cardie och en Make a Wish Dress, söta nästan löjliga namn, ska lägga upp bilder när jag fått kläderna.

Känner mig lite extra vuxen nu, har varit på homeparty och köpt kläder med kvalité.

Blev också galet sugen att ha ett Me&I party, så håll utkik

One Comments to “Debut – House of Lola”

  1. Hittade inte Adorable Cardie, men Make a Wish Dress var snygg!

    http://www.houseoflola.se/make-a-wish-dress–heart-red-p-2009-c-162.aspx

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)