Hem » Bullen i ugnen, Elliott, Mitt liv » Nu är han äntligen här!

Nu är han äntligen här!

Vår fina Elliott kom till världen 12 dagar tidigt den 14/7-13 kl22:45, idag blir goseknulen 2veckor. Det känns som att tiden går så fort och imorgon börjar Stefan jobba igen… buhuuu! Känns som öken att han inte ska vara hemma längre och jag funderar över hur jag ska hinna med något, allt tar 3 ggr så lång tid nu och då har vi varit två hemma.

Elliott är finast i världen i alla fall! Just nu sover han mest och äter och skiter, det sista är han synnerligen förtjust i. Gärna när vi ammar eller precis innan han somnar, så vi måste väcka honom genom att utsätta honom för hemskheten att byta blöja. Oftast tycker han att det är fullkomlig öken att bli bytt på. Men igår kväll lyckades vi med något som vi trodde var omöjligt. Han bajsade som vanligt precis efter att vi tagit på pyjamasen, bytt blöja och han somnat så fint vid bröstet efter amning. Bara att byta försiktigt och med lampan släckt. Stefan bytte och jag gosades med Elliott så att han inte skulle vakna för mycket. Så vad gör den lilla klimpen, jo han börjar gasa på skötbordet precis när Stefan gjort rent, inte så lite var det heller. Ojoj, jag gosar på och Stefan börjar om. Tyvärr märker han när pyjamasen nästan är på att den också är lite nedbajsad, så då måste vi byta den också, GAH. Nu vaknar han for sure sa vi, men vi lyckades byta två blöjor och pyjamas på skötbordet utan att han vaknar till så mycket att han inte somnar efter! En ganska så stor bedrift måste jag säga 😀

Idag ska vi nog åka till Oxviken med syrran o fam. Vår son är van att vara på beachen vid det här laget, vi var till Bandsjön två ggr förra veckan. Varken jag eller Elliott badar ju naturligtvis, jag får inte så nära efter förlossningen men jag njuter av att bada fötterna.

Dags att komma igång, snart ska klimpen nog äta. Kalla mig det vandrande tetrapacket 😀

20130728-103232.jpg

Inga kommentarer to “Nu är han äntligen här!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)