Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Jag är en tjockis

Jag är en tjockis

Ja, jag är faktiskt det. Ordentligt tjock om magen, Bullen växer så det knakar, mina revben är det nya heta att buffa på, och jag blir flåsigare och flåsigare. Imorse var vi på MVC och jag såg en kvinna som hade en liten bula Tänk när man var sådär nätt sa jag till Stefan och han skrattade. Jag har i och för sig känt mig tjock hela tiden, man är ju inte van att ha den där gravidmagen hur nätt den än är, det är svårt att fatta att den ska växa ännu mer!

Jag har märkt att det här med att gå igenom dörröppningar inte är vad det varit. Hemma hos mamma och pappa har de en grunka med en pingla hängandes på ena karmen, den pinglar numera när jag går förbi… det har den inte gjort förut. Svängradien är lite förändrad, liksom min balans. Jag kan vingla till bara när jag står still 😀

Sånt är livet som tjockis, men jag mår så bra ändå. Kan röra mig och göra saker, är väldigt tacksam för det eftersom jag känner till de som har det riktigt jobbigt.

Igår kväll sent kom vi hem från Sundsvall, för att packa allt det sista, på tisdag går flyttlasset. Nu är det de sista dagarna i Stockholm kvar, känns konstigt. Imorgon ska vi midsommar mysa med Blomman och Svan, kanske blir det årets första dopp om värmen hållet i sig.

Renoveringen har gått med rasande fart i nya lägenheten, det blir såååå fint och vi kommer få det så bra där. Jag längtar tills allt är klart och vi bara kan bo där ordentligt, få slappna av och slippa vara stamgäster på IKEA/Bauhaus. Men det är roligt också, att se allt ta form och själv bara med och fixa.

Men nu kopplar vi av från packande och renoverande med en äventyrsfilm.

Puss på er!

Inga kommentarer to “Jag är en tjockis”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)