Hem » Bästa tipsen, Bullen i ugnen, Mitt liv » Vårlov, vårsol och vårkänslor

Vårlov, vårsol och vårkänslor

Åh vår! Nu finns det hopp om livet, solen skiner och snön smälter sakta, precis som det ska vara på våren. Det får inte gå för fort tycker jag, då hinner man inte njuta av förändringen. Våren är verkligen min bästa årstid, jag älskar hur solen kommer tillbaka och hur man kan äta lunch/fika/bara vara på balkongen utan att hjärnan kokar och den härliga glädjen man känner då man ser de första spirande krokusarna.

Viva la VÅR:

20130403-135114.jpg

För att inte tala om alla härliga promenader man kan ta, luften är frisk och solen värmer. Jag tog en sån härlig idag innan lunch, även om Bullen bråkar lite med mig nu. Jag vill ju promenera på och bli svettig men Bullen verkar vilja att jag bara ska flanera…putt…antar att jag håller på att återhämta mig efter förkylningen och då kan man tydligen inte flåsa för mycket…putt putt…

Efter promenaden så testade jag ett styrkeprogram från Friskis: Träningsprogram för gravida som funkade riktigt bra. Jag har känt en viss förslappning av mina muskler nu sen jag inte kan gympa eller gå på skivstång, men så hittade jag den pdf:en på nätet och jag kan verkligen tipsa alla preggosar där ute, superbra och framförallt lätta övningar. Bullen tycktes gilla det också, hen är väldigt energisk nu och rumlar runt så att magen far åt alla håll när man tittar på den…hihi

Nu ska jag återgå till min balkong

Inga kommentarer to “Vårlov, vårsol och vårkänslor”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)