Hem » Mitt liv » Jävlaskitbilshelvete

Jävlaskitbilshelvete

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Varför?… vad har vi gjort för att straffas på det här viset? Är vi för lyckliga? Mår vi för bra? Är det därför, vi kanske borde bli lite mer deprimerade och börja hata varandra, Stefan kanske måste vara lite otrogen eller jag kanske borde börja supa… morr morr morr

Vi köpte ju en bil, en mycket fin och gullig grön combi full av framtidsdrömmar, så kom första smällen efter jul… reparationskostnader 20 000 dyra kronor. Så nu kommer andra smällen, 12 000 i reparationskostnader. Samma lampdjävel tänds och samma bakluckeskit uppstår men det är tydligen ett nytt djävla fel… Det värsta är ju att det lär fan inte sluta där, om några månader så kommer någon annan lamphelvete lysa och kosta ännu mer att släcka.

Förlåt att jag svär så mycket men jag blir bara så inihelvetesdjävla förbannad och deprimerad. Passar ju perfekt med den notan nu när vi ska flytta och renovera och få en bäbis… jippie!!!!!!!!!!!!!!!

Den där bilen kommer bli min död! Jag går och lägger mig under en sten.

Inga kommentarer to “Jävlaskitbilshelvete”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)