Hem » Bullen i ugnen » Vår sprattlande bulle

Vår sprattlande bulle

Oh vet ni vad? Igår var vi på ultraljud, kanske det mest helt underbaraste fantastiskaste någonsin! Även om bullen ville gömma sig lite och ligga upp och ned, så barnmorskan fick liksom ruska och knuffa lite på hen för att hen skulle röra sig. Något som hen inte riktigt gillade och envisades med att sprattla på. Fatta att vi liksom såg hur hen viftade med armarna och benen, vi såg tydligt de små fötterna och ansiktet, så häftigt. Åhhh vår bebis!

Allt var också i sin ordning, alla fingrar, tår, hjärtdelar fanns med och ingen gomspalt. Ryggraden såg fin ut och efter att noga mätt huvudet så bekräknades BF (beräknad förlossning) till 26/7 2013, lite tidigare än vad vi trott alltså. Vilket mer eller mindre säger that it’s a Miami baby!

Ett foto på underverket

Bullen

One Comments to “Vår sprattlande bulle”

  1. Underbart att allt såg bra ut :smile:

    Hen ser jättefin ut!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)