Hem » Mitt liv » It moves

It moves

Jag tror att jag börjar känna Bullen nu, väldigt subtil och märklig känsla. Det är liksom som gaser i magen, bubblor, fast de låter inte eller följs inte av någon fis. Alldeles nyss rumlade hen runt ordentligt… Häftigt!

Vi var förresten och köpte en vagn i onsdagskväll. Hittade annonsen på Blocket, visade sig vara en liten firma som importerar vagnar från bl.a. Polen. Så vi fick både kvitto, garanti och en ny vagn. Har ju egentligen ingen aning om den kommer vara bra, men så hade det ju varit med alla vagnar. Vi har liksom aldrig haft en. Bra pris blev det också. Mycket positivt är att man behöver inte vända sitsen utan man kan vika över handtaget om barnet inte vill stirra på morsan hela tiden.

Visst är den fin?!

20130308-112852.jpg

Prickig och fin. Känns kanske lite överdrivet att redan köpa vagn, fast samtidigt är det skönt eftersom vi kommer vara mitt uppe i flyttkaos mot slutet. Bra att ha betat av lite saker då.

Inga kommentarer to “It moves”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)