Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Måndagsuppdatering

Måndagsuppdatering

11 februari 2013

Så vad händer i mitt liv tänker ni säkert hela tiden, förstår att ni ligger sömnlösa av nyfikenhet. Ja, inte speciellt mycket just nu, jag mår hyfsat bra och Bullen växer (dock inte fort nog enligt Stefan).

Det är många saker som tar tid nu, veckorna till sportlovet har nog fått några extra dagar. Förra helgen var vi uppe i Sundsvall, vi planerar ju att flytta upp efter skolavslutningen om jag inte nämnt det förut, Stefan var på två intervjuer och vi tittande på radhuslägenheter i Kovland varav vi la bud på en. Japp ni läste rätt, det blir nog Kovlandsbor av oss också. Lugn är dock Sundsvalls paroll verkar det som, inget besked från varken jobb eller boende. Frustrerande och skönt. Skynda långsamt liksom.

Så det var det.

Inga kommentarer to “Måndagsuppdatering”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)