Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Dunk dunk dunk dunk

Dunk dunk dunk dunk

22 februari 2013

Hej igen, tiden går så fort, jag hinner inte med mig alls. Tänker ofta att nu vill jag blogga men så av olika anledningar kan jag inte, livet känns ibland som ett snabbtåg och omgivningen finns utanför. Så där suddigt som det är när man åker snabbtåg, man kan liksom inte fokusera ordentligt på något som finns utanför tågfönstret.

Vi har det bra i alla fall, jag och Bullen… Stefan har det också bra, speciellt idag eftersom att han fyller år. Hans föräldrar är uppe från småland och hälsar på helgen till ära, så ikväll ska vi gå på Smak  och fira med lite god mat.

I onsdags var jag och Stefan till Mama Mia för, vad vi trodde, första ultraljudet. Men snopet nog så visade det sig att det är först om två veckor, vi kom dessutom en halvtimme sent. Graviditetsförvirring och snabbtågsliv får vi skylla på. Naturligtvis lite tråkigt och besviket att det inte blev ultraljud, men vi fick i alla fall lyssna på hjärtljuden vilket smällde ganska högt. Vi fick höra vår bebis! Väldigt häftigt!

Så här låter Hen: 

bullens hjärtljud
 Nu ska den fungera och är klippt så att det bara är att lyssna från början. Det låter lite som ett tåg, eller galopperande hästar.

Det var allt jag hann med nu, puss puss och hoppas att ni får ett trevligt SPORTLOV!!!!! Åh vad skönt det ska bli att vara ledig och sova och promenera och sova.

Inga kommentarer to “Dunk dunk dunk dunk”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)