Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Veckan från helvetet

Veckan från helvetet

23 januari 2013

12/12-2012
Så nu kan jag samla kraft, har inte skrivit på några dagar även om jag ofta haft anledning och en slumrande vilja så har jag inte förmått eftersom JAG HAR MÅTT SÅ JÄVLA ILLA. Usch och fy säger jag bara, morgonillamående my as, här snackar vi dygnet runt. Kräks inte i alla fall, en liten tröst. Förra veckan var verkligen hemsk, värst är ju att jag knappt kan jobba. Berättade för arbetskamraterna i tisdags förra veckan, det höll liksom inte längre, kände att jag behövde förklara min petsonlighetsförändring och varför jag spenderade all ledig tid på soffan i arbetsrummet. Tack gode lycka för den soffan, min oas, min riddare i blå plysch.

Nä fy fan för utsättas för detta, varför kunde inte jag ha varit som alla de som slipper det helt. Värst är att jag vet inte hur länge jag kommer dras med detta, vanligtvis slutar det kring v10-12, då börjar något hormon bildas. Eller så blir det som för en kollega illamående i 7mån. Psyket nästa, separata avdelningar för mig och Stefan den stackaren. Han är så bra, tar hand om mig och lyssnar på mitt gnäll.

Som tur är så har jag hittat lindring genom åksjuketabletter, började knapra i onsdags förra veckan och i söndags vände det lite. Jag börjar kunna sitta upprätt och forma tankar. Ikväll ska jag till och med träffa Sara och Jenny, utan att somna vid matbordet hoppas jag.

Så, rosenskimmrande underbart vackra vecka 8. Akta er, för jag är på dålig humör och mår jävligt illa. Men jag har en 19mm stor bulle i ugnen med näsa och ögonlock och vars fingrar och tår håller på att få form. En liten person som bara är min och Stefans. Det ni är faktiskt ganska fint.

Inga kommentarer to “Veckan från helvetet”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)