Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Ojojoj, förtydligande tack!

Ojojoj, förtydligande tack!

23 januari 2013

Tänker nog de flesta som följer min blogg nu, eller i alla fall ni som har en prenumeration på bloggen ”Jisses vad många inlägg som trillade in plötsligt”. Och det är ju så här nu, vilket flera av er redan vet, att jag och Stefan har en liten Bulle i ugnen. Jippi wihooo superkul!

Jag är nu i början av vecka 14 och mår prima. SÅ varför trillade det in en massa inlägg plötslig nu då. Jo, jag har ju haft en väldig lust att skriva om det här välsignade tillståndet men eftersom det var så tidigt och vi inte ville basunera ut för världen att jag är gravid så väntade jag med att publicera inläggen. Nu är ju saker och ting säkrare, vad gäller missfall osv, de flesta vet redan och jag orkar inte hålla på att vänta med att publicera. Jag har försökt strukturera inläggen lite genom att datera de och det rör sig om 11 inlägg bakåt i tiden som jag hållit inne på. Läs och skratta åt mina tokigheter :grin:

Dock ber jag er läsare att inte skriva en stor skylt med ”Grattis till bullen” och posta på facebook… inte än i alla fall.

Puss och kram på er

2 kommentarer to “Ojojoj, förtydligande tack!”

  1. Så roligt att få läsa om dina tankar 😀

    Jag känner igen mig i en hel del av det du skriver, det är ibland rena helvetet att vara gravid men ibland slås man av att man bär omkring på ett mirakel och då glöms allt det jobbiga bort direkt!

  2. Grattis Maria!! Superkul för er! :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)