Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Lugnet sänker sig

Lugnet sänker sig

23 januari 2013

30/12-2012
Åh så skönt, illamåendeshelvetet har lagt sig. Eller det gjorde snarare det för ett tag sedan. Jag hade tänkt sjukskriva mig veckan innan jul, eftersom jag mådde så förbaskat dåligt och var mer eller mindre oduglig som medarbetare. Men jag traskade dit för ett möte på måndagen i alla fall och mådde så bra så att jag provade gå dit på tisdagen också, vips hade hela veckan gått och jag mådde som en prinsessa (i alla fall i relation till helvetet som varit innan).

Så skönt! Jag har faktiskt haft en dräglig jul, kunnat äta och prata med folk utan att bli grön.

Imorgon ska vi till Svan och fira nyår. Kommer bli så mysigt, jag slogs härom dagen att det här blir min första helnyktra nyårsafton sen jag gick i 8:an.

God fortsättning på er sötisar!

Inga kommentarer to “Lugnet sänker sig”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)