Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Innan väntans tider

Innan väntans tider

23 januari 2013

21/11-2012
Ja, nu är det så att jag och Stefan har börjat baka, och då menar jag inte bröd eller kakor utan en bebis. Helt otroligt spännande och konstigt och surrealistiskt. Hur kommer det att bli liksom? Kommer det ens att bli en bebis denna gång? Tusen funderingar och pirr.

Imorgon är det dags att ”kissa på en sticka” så att säga, men jag har tänkt vänta lite för att se om mensen uteblir. Känns lite bortkastat annars. Men man kan bu naturligtvis inte hålla sig från att undra och känna efter. Googlar lite igår ”hur känns det att vara gravid?” Massa bra redogörelser på div mammaforum, problemet är bara att alla dessa symptom (ömma bröst, lite magvärk, svullen mage, humörsvängningar, aptit m.m) har jag oftast innan mens i alla fall. Så det hjälpte ju föga. Jag, och även Stefan efter viss handgriplig konsultation, tycker i och för sig att det vänstra bröstet är lite större än det andra…hum? Har jag en bulle i ugnen?

Bara att ha is i magen…hehe insåg just hur lustigt det uttrycket blir nu :-) Vänta i alla fall och inte tänka för mycket på det, yeah right! Men försöka att inte tänka på det hela tiden i alla fall. Jag var ju så himla förkyld också, ingen gästvänlig plats för en bebbe.

Inga kommentarer to “Innan väntans tider”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)