Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Grrrr

Grrrr

30 januari 2013

Gah, jag är på ett ruskigt dåligt humör just nu. Så jag varnar för ett förbannat argt inlägg.

Först regnar det, är slaskigt och grått när jag kommer ut. Sen när jag ska ta prover, till reumatologen, på kista vc så tar det sån jävla lång tid att jag nästan dör väntedöden. Jag menar det var 3 pers framför mig, ska det ta 50 min, va fan! Stressad! inte för att jag har lekton förrän 13, men arbetstiden tickar i alla fall.

Och sen när jag ska kissa i den där förbannade bägaren så går inte det nej. Då är jag helt plötsligt inte kissis, jag spenderar fan halva min tid med att vara kissnödig… Gah!

Nu kommer jag säkert bli åksjuk också av att skriva det här blogginlägget eftersom Stockholms tunnelbanechaufförer är inkompetenta. Hallå det finns en farthållare, hur mycket du än gasar! Idioter… gah!

Jag går och lägger mig under en sten nu! Hej då!

Inga kommentarer to “Grrrr”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)