Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » En något vaxartad reflektion

En något vaxartad reflektion

23 januari 2013

28/11-2012
Det finns många saker som är lite konstiga med att vara gravid. Jag har ju inte börjat märka av Bullen så mycket än, som för övrigt är stort som ett vallmofrö och håller på att fixa ryggmärgen. Det har mest varit ömma och svällande bröst samt ett svängande humör.

Dock undrar jag om man kan få mer vax i öronen då man är gravid? Så verkar det vara för mig i alla fall. Mycket märkligt, vad är syftet liksom?

För att tala om något helt annat så har ja signat in mig på en gravid sida på nätet BarnTotal . Det bästa är att man kan prenumerera på en gravidkalender där man varje vecka får ett mail om hur bebben ser ut. Det finns en massa forum också, men jag har bestämt mig gör att hålla mig borta från sådana efter att ha läst en tråd som gjorde mig skitnojig. Inga sånna dumheter.

Nu ska jag sova och längta efter Stefan som är på nördlekis ikväll.

Inga kommentarer to “En något vaxartad reflektion”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)