Hem » Bullen i ugnen » Det är något därinne!

Det är något därinne!

29 januari 2013

Var med om något spännande idag på träningen. Jag gick på Core på Friskis, eller jag skulle egentligen ha gått på spinning men det var knökfullt så det blev aerobics vilket var för svårt så jag gick efter en halvtimme på core istället. Något som resulterade i 1,5 timmes träning, heja mig! Så skönt att jag börjat kunna träna med någon ordning igen.

Det var första gången jag gick på core, ganska trevligt pass faktiskt. Det spännande var att under vissa övningar så kändes det som att jag hade en vattenballong i nedre delen av magen. Väldigt underlig känsla, det var som en klump som bara var där liksom. Första gången jag verkligen känner av att det faktisk är något i magen!

Lite läskigt också, det är något som tagit över min kropp och knopp i vissa stunder. Snart kommer den röra sig också, då lär jag hoppa högt.

Inga kommentarer to “Det är något därinne!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)