Hem » Bullen i ugnen, Mitt liv » Akutblogg :)

Akutblogg :)

23 januari 2013

9/1-2013

Var bara tvungen att akutblogga om en otroligt rolig grej. Jag är med i en graviditetskalender från Barntotal varifrån jag varje onsdag får ett uppdateringsmail. Idag är det onsdag och jag går in i v12, i mailet stod det bland annat så här:

Fostrets ansikte börjar nu att synas allt tydligare. Det har fått en haka och en liten näsa. Små fingernaglar och tånaglar bildas. Eftersom blodmängden har ökat slår fostrets hjärta nu några slag snabbare per minut. Fostret urinerar för första gången och urinet hamnar i fostersäcken. Det kan också svälja och göra andningsrörelser. Risken för missfall minskar kraftigt efter vecka 12.

Jag brukar vidarbefodra dessa mail till Stefan och kort efter att jag gjorde det så skriver han till mig på Gtalk (gmail chat):
 Stefan:  Bullen kissar i dig
 Stefan:  usch

Jag tyckte det var en så himla rolig reaktion :lol:

 

Inga kommentarer to “Akutblogg :)”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)