Hem » Mitt liv » Morgonrusningsfundering

Morgonrusningsfundering

27 november 2012

En sak har jag undrat över länge: varför sparar man plastkassar från butiker i andra länder som man sen använder hemma i Sverige som någon slags väska? Sitter på T-centralen och väntar på tuben när jag ser en tjej som har en Forever21 plastkasse, de har inte vad jag vet öppnat i Sverige.

Känns det inte lite fånigt? Lite som att, ”Titta på mig och min plastkasse som jag köpt på den här hippa butiken som inte finns i Sverige. Men jag är så cool för jag har rest utomlands till ett land där den affären finns.”

Det kan ju också vara så att den påsen bara råkade ligga överst i högen. Men då har ju personen i fråga ändå beslutat att ta med den hem från resan. Jag tycker påsar mest tar plats när jag packar. Intressant eller kanske mer utstuderat är när det gäller papperspåsar, de tar ju bara plats i väskan och det känns ganska tydligt att den har man tagit hem för att visa ”Titta jag har handlat på Victorias Secret och där fick jag den här fina pappkassen.”

Jaja, folk får ju göra som de vill. Men jag kan till viss del känna att det är lite väl utstuderat. Vad tycker ni?

One Comments to “Morgonrusningsfundering”

  1. Eller så kommer de direkt från flygtåget och inte hunnit hem. Sen har ju vi ett antal plastkassar använt i förpackning från USA där vi inte ville att saker skulle läcka eller smutsa ned andra saker i väskan. Låter som att du mest störde dig på att du inte fick handla tillräckligt mycket på Forever21…

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)