Hem » Mitt liv » Lugnet sänker sig

Lugnet sänker sig

16 oktober 2012

Vilken dag alltså, eleverna var på ett särskilt besvärligt humör. Kände verkligen det när jag slutade att nu måste jag ut och bort, tänka på något annat…phu.

I sådana lägen är det väldigt skönt att komma till målerikursen, det är lite som att musklerna slappnar av bara av att öppna dörren. Så härligt! Och viktigt att ha, ett blåshål liksom där jag bara fokuserar på mig själv.

Sen är det kanske lite extra lätt att slappna av idag eftersom jag fick tjänstledighetsansökan beviljad för vecka tre. Vi ska åka till alperna! Så himla häftigt!

Och inte att förglömma, nästa vecka är det honeymoon!!!! Det känns helt surrealistiskt, tiden har gått så fort. Vi har ju inte ens skickat tackkort än *skäms*, men det är på gång. Åh jag längtar till nästa vecka.

Puss på er

Inga kommentarer to “Lugnet sänker sig”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)