Hem » Mitt liv » Höstmelankoli

Höstmelankoli

Huh så melankolisk jag känner mig, vet inte om det beror på att det är måndag, det tråkiga vädret eller boken jag läser. Skrev i förra inlägget att jag läser Aprilhäxan av Majgull Axelsson, väldigt bra bok men otroligt dyster och melankolisk. Bara en massa missbruk och depression, jag har ju läst så mycket engelsk fantasy de senaste åren och är inte van dessa svenska svarta folkhemsböcker.

Kan också bero lite på att jag och Stefan börjar närma oss en brytpunkt i livet, dags att gå vidare till nästa steg. Hans föräldrar flyttar söderut, jag har ett års anställning igen och vi vill skaffa barn, en flytt till Sundsvall ligger runt knuten. Men det är skitsvårt verkligen, vi lämnar mycket här nere och får mycket däruppe. Inget glasklart val. Ibland säger vi till varandra att va fan så svårt ska det väl inte vara, bara att flytta och flytta tillbaka om det inte funkar. Men man oroar sig.

Jaja, dags att ta tag i denna måndag. Även om jag känner mig lite ensam, vi ska ha temamöte men jag verkar vara ensam här. Detta är en sådan situation då jag antingen borde vara någon annanstans eller så är alla som av en händelse lite senare än vad de brukar vara. Måste nog röra mig lite runt och se efter.

Trevlig måndag på er!

Inga kommentarer to “Höstmelankoli”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)