Hem » Mitt liv » Ett ointressant inlägg

Ett ointressant inlägg

12 oktober 2012

Jahapp… joråmensatt… så är det… jag har absolut ingenting intressant att skriva, jag har ingenting intressant att titta på på datorn. Har kollat fejan, mailen, DN, SvD, ST, jobbmailen 1000 ggr. Typisk fredag… så därför skriver jag det här ytterst ointressanta inlägget. Mest för att jag inte har något att göra, eller orkar ta tag i något.

oh nu fick jag ett mail… vänta….

BiB… inget intressant… alls.

Snart ska vi ha möte i alla fall, sen ska jag åka med Stefan till Haninge… tråkig information. Jag kan ju i och för sig berätta att jag läst ut Aprilhäxan, mycket bra bok som rekomenderas, och att Stefan sagt åt mig att jag inte får läsa sådana melankoliska böcker mer. Igår köpte jag Brobyggarna, en av Guillous senaste, kan raportera senare om den är bra för just nu har jag inte kommit så långt att jag har något intressant att skriva om den. Egentligen var jag mest intresserad av att läsa uppföljaren, Dandy, men behöver ju börja i rätt ände.

Jag är egentligen inte så förtjust i Guillou, kanske inte pga hans romanskrivande, läste Arn-serien för några år sedan och gillade den. Det är mest för att jag tycker att han verkar så pompös och fånig som person. Gör ett google bildsök på hans namn, på alla bilder har han samma uppblåsta flin. Jag får liksom lust att sticka hål på honom. Han och Leif GW, honom skulle jag också vilja sticka hål på. Men jag faller väl för mediabilden, de är säkert båda två helylle gubbar och mysfarbröder.

Jahapp, där har ni ett ytterst ointressant inlägg från mig…

Inga kommentarer to “Ett ointressant inlägg”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)