Hem » Mitt liv » Små stunder av lycka

Små stunder av lycka

Har haft en underbar helg, den började lite ledsamt i fredags med att syrran med familj åkte hem efter en superkul vecka fylld av Gröna Lund, Tom Tit’s och gosiga syskonbarn. Den kändes som att de kunnat stanna i två veckor till, tiden går så fort.

Ledsamheten vände dock snabbt då jag blev inbjuden på paj och rosé – kväll hos Jenny i hennes nya lya. Superfint och supermysigt. Både igår och idag spenderade jag och Stefan vår tid på playa del Edsviken, hur mysigt och skönt som helst. Bara ligga och läsa i solen, bäst är att det tar typ 15min med cykel dit.

Idag när vi kom hem så spanade jag på en buske på vår innergård och såg att den var full av svartvinbär och bredvid en rödvinbärsbuske, vilken lycka. På baksidan av mitt barndomshem så hade vi massa överproducerande bärbuskar (krusbär, rödvinbär och helt magnifika spelkulsstora svartvinbär… kan ha gjort sitt till att de växte bredvid avloppsbrunnen:mrgreen: ). Dessa buskar var en fest av c-vitamin, kräm och gelé, underbart och väldigt saknat, vi åt så att det stod ut genom öronen och det var dessutom rågat kvar till frysen. Därför var det extra kul att hitta lika sprängfyllda svartvinbär utanför vår port… mmmm, så gott att ha i morgonyoghurten. När jag var lite brukade jag leka att svartvinbären var svartguld och att rödvinbären var rött guld, vilken skatt, man kunde dessutom gömma sig bakom dem.

 

Inga kommentarer to “Små stunder av lycka”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)