Hem » Mitt liv » Ny på jobbet

Ny på jobbet

20 augusti 2012

Så första dagen på nya jobbet (snart) avklarad. Man ska inte arbeta ihjäl sig så här första veckan, 14:41 är lagom att sluta :-). Det är ju i och för sig så att jag inte kan göra så mycket, befinner mig i en sån här härligt apatisk period då jag inte kan göra något eftersom jag inte har någon dator eller riktning. Har blivit försäkrad om att första veckan är chili men det kliar i alla fall i fingrarna på mig.

Jag har ju fått jobb på Enskede gårdsgymnasiums yrkesintroduktion. Eleverna har inte kommit in på gymnasiet utan det är ungefär som IV fast med en yrkesinriktning. Det är lite speciellt också eftersom eleverna inte läser kurserna i isolerade klasser och lektioner utan de har ett 3 tim pass på förmiddagen då de läser yrkesämnen och ett på eftermiddagen då de läser resterande. Låter krångligt, ja, det är lite som på mellanstadiet då man läste allt i samma klassrum med samma lärare fast nu är det flera klasser i samma klassrum och alla lärare är där, så kommer man överens med eleven om en veckoplanering kring vad som ska läsas när. Blev det tydligare? Ne förmodligen inte, vi får ta en fika så förklarar jag :-)

Nu ska jag dra hem och preppa inför spinning. Imorgon blir det intro med eleverna.

Vinkivink

Inga kommentarer to “Ny på jobbet”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)