Hem » Mitt liv » *Vinkivink*

*Vinkivink*

Vinkade just av mamma och pappa, det känns alltid lite vemodigt när folk åker man blir liksom själv kvar på något sätt. Jag kommer ihåg när jag bodde i usa, så var det jätte jobbigt när folk åkte eftersom jag längtade så mycket hem.

Tur är att jag på lördag åker till Malta med STS i två veckor, sol och bad trallala, och efter det så avlöser sykonen med familj varandra. Då blir det att prova den nya muffinsmaskinen som vi fick i bröllopspresent.

Mamma och pappa har ju varit här i en vecka, tiden har gått otroligt snabbt och vi har gjort så mycket kul. I tisdags så åkte jag och mamma till Fjäderholmarna helt underbart, kan verkligen rekommenderas. Skärgård bara 30 min från Nybroplan.

Mer skärgård blev det i lördags då vi allihop åkte på ”Tusen öars kryssning”, supermysigt. Åkte runt, åt mat och gjorde några stopp. Bäst var nog Bullerö och sämst Sandhamn, verkade sjukt överskattat. Igår åkte vi till Birka, mysigt och intressant. Men, om ni ska åka dit så ta för allt i världen med er egen picnick. Det finns en restaurang med den var väldigt dyr, det hade varit betydligt mycket mysigare att sitta på en filt och äta en sallad.

Nu ska jag nog fixa lite inför resan och hata vår skrivare lite, som inte vill vara med mig.

*Puss och kram*

One Comments to “*Vinkivink*”

  1. Kul, när ja turistade med Mamma å Anders för nåt år sedan var vi också på kryssningen och till Birka :) Håller med om Sandhamn, inte alls mysigt, kändes som man va i stan igen bara!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)