Hem » Mitt liv » Hej hopp

Hej hopp

Ahhh, hemma från Malta igen. Det var fantastiska två veckor och jag stannade upp många gånger och förundrades över vilket jobb jag hade, sol, bad, god mat och nya bekantskaper. Gruppen jag hade var helt fantastisk, så härliga ungdomar som alltid var i tid och aldrig gnällde utan njöt av resan.

Men, det är skönt att vara hemma hos maken (tihi) igen och kunna gå ut genom dörren utan att börja svettas, eller slippa att alla kläder är fuktiga hela tiden. Min egen kudde är också fin.

Igår så var brorsans småtjejer hos oss, de fick en dag på Gröna Lund av oss i julklapp och vi åkte karuseller och mummsade sockervadd tills vi var helt slut. Även om jag misstänker att det var jag och Stefan som kroknade först, flickorna hade nog kunnat stanna hela natten :grin: I morgon kommer syrran med familj med ett fullspäckat schema för veckan, så idag tar vi det piano. Det är så härligt när familjen kommer på besök, det hör liksom sommaren till.

Nu ska jag inta soffläge i några timmar innan vi går och ser den nya Batmanfilmen. Puss puss

One Comments to “Hej hopp”

  1. Kul! Vi kom hem igår kväll också, så nu får vi ta en dejt när familjen har åkt :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)