Hem » Mitt liv » Viktigt att minnas. . .

Viktigt att minnas. . .

Känner mig nedtyngd av alla öden jag möter, det finns så mycket som inte syns. Det känns som att jag bara under de senaste åtta månaderna fått fler skopor hjärtskärande information i mitt knä än under övriga 25 år och sju månader jag levt. Det är svårt att räcka till när det är så mycket att hantera. 

Men i sådana här situationer känner jag mig också väldigt tacksam över att jag har det så otroligt bra. För det har jag, trots ett skrotigt måndagsexemplar till kropp med knän som spökar så lever jag ett väldigt okomplicerat liv. Jag har en fantastisk familj som jag tycker så mycket om och en blivande man som jag älskar så att det knappt går att beskriva. Jag är omgiven av vänner som stärker mig och har kollegor som stöttar och hjälper mig att utvecklas. Jag lever ett liv där jag kan resa och unna mig i princip vad jag vill, jag har lyxen att det största som upptar mina tankar är vårt stundande bröllop.

Det är viktigt att komma ihåg hur bra man har det och vara tacksam för de fantastiska människor man har omkring sig. Det finns individer som har det så svårt och saknar mer eller mindre allt det man själv ser som en självklarhet.

Inga kommentarer to “Viktigt att minnas. . .”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)