Hem » Mitt liv » Hum. . .

Hum. . .

… är det hemsk att tycka att Stefan borde vara hemma och sjuk oftare, speciellt när jag har lov. Ja, kan jag nog svara själv på den frågan, det har bara varit sååå mysigt nu de här dagarna att får vara hemma tillsammans och pyssla med diverse saker. Man (snarare jag) får så mycket gjort och inspirationen till att laga mat blomstrar. Det är kanske inte försent att övertyga honom om att börja jobba som lärare, eller kanske att han plockar upp Festiz Webbyrå igen och börjar jobba hemifrån… jag kan ju vara hemmafru… fast jag skulle nog lessna på det ganska snabbt.

Har haft en mycket trevlig påsk, vi susade upp till Sundsvall och bara umgicks. Stefan var tyvärr sjuk hela tiden, den stackarn. Men jag hade det bra och lugnt. Hälsade på Maria Brunderyd och fick känna på magen, hon ska få en liten om 3 veckor och var så fin. Hon var så där vackert gravid, det syntes inte alls förutom magen. Lite orättvist, jag kommer att bli en flodhäst :| Spännande i alla fall, hon är den första av det gamla järngänget som får barn. Nu är vi stora, ingen tvekan. Jag blev sugen att flytta upp igen, nu när vi var där. Jag har haft en period då jag verkligen inte känt för att flytta från Stockholm, förra gången vi var i Sundsvall så kändes stan så liten och beige. Konstigt hur det går i vågor, nu när jag var där och hälsade på Maria som bor i hus, har renoverat och snart ska få barn, så fick jag tillbaka suget efter landet, villa, volvo xc60, skoter och bebbe. De vändande vindarna i ”att flytta upp eller inte flytta upp” har kanske att göra med att jag inte vet om jag kommer jobba kvar på Bromma till hösten. Jag får lite ont i magen av att tänka på det, det är inget som är säkert men det ser tufft ut med tjänstefördelningen. Jag har verkligen ingen lust att byta arbetsplats, nej fy.

Vi får väl se hur det blir, några år till i huvudstaden blir det nog. Jag får alltid jobb och Stefan har en så bra arbetsplats just nu att det känns svårt att släppa den. Vi trivs ju så bra med alla vänner och alla möjligheter. Jag har blivit en sucker för utbudet i den här stan, speciellt när det gäller restauranger. Det är en helt annan sak än i Sundsvall, här finns ju allt och det mesta är riktigt bra.

Ne, nu ska jag gå och sätta mig i soffan en stund eller kanske på balkongen med en filt. Bara att njuta nu, på måndag är det tillbaka till gruvan igen och stångas med nationellaproven.

Puss på er

 

Inga kommentarer to “Hum. . .”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)