Hem » Mitt liv » Välkommen våren

Välkommen våren

Åh vilken helg det varit, när vi åkte från Stockholm så var det full vår med 10grader varmt och solen sken. I Sundsvall har det också varit fantastiskt, så härligt soligt och takdropp. Huden skriker verkligen efter sol just nu, ansiktet är genomskinligt på något underligt sätt.

Det har varit en dunderhelg på många sätt, vi åkte som antytt upp till Sundsvall i onsdags och har haft fyra fullspäckade dagar av bröllopsfix. Vi har fått så mycket gjort! Bokat kläder till Stefan och kikat in i vigsellokalen. Det kommer bli så fint, både han och lokalen. Lite ångest är det också, nu börjar det verkligen kännas att det kommer kosta massor med pengar och att alla saker blir 30% dyrare minst så fort det finns bröllop med i samma mening. 3000spänn för att fixa frisyr och make up! Hel sjukt, då ingår inte ens klipp och färgning. Jag tycker det känns som lite väl mycket pengar, men det är så det kostar. Jag och mamma sprang runt på flera salonger och alla är så dyra. Det känns lite som att jag bara måste strunta i kostnaden och boka, för det kommer ju vara värt det.

Sen har det varit lite ångest med tårtan också, det finns ett superbra litet tårtmakeri ute i Söråker som alla använder men de kommer inte jobba i sommar. Så vi åkte runt på nästan alla andra bagerier men fick ingen bra känsla, alla var fyrkantiga och tyckte att prinsesstårta är det vanliga. Supertråkigt. Men det löste sig tillslut och kommer bli hur bra som helst  :mrgreen:

Saker börjar falla på plats och efter denna helg känns det som att bollen verkligen är i rullning. Vi är på väg mot ett bröllop i praktiken och inte bara i teorin. Nu vill vi bara att tiden ska gå så att vi kan börja ännu mer.

Det är roligt men samtidigt jobbigt och mycket att bestämma och tänka på.

Just nu susar vi hemåt med ny X3000, lite coolt och väldigt rymmligt. Det fins till och med plats bervid mig för att ställa väskan. Jag hatar det när man måste lägga upp väskan på hatthyllan  för att det inte finns plats ordentligt. Det slutar alltid med att jag sitter med ryggsäcken i knät.

I morgon är det måndag och tillbaka till saltgruvan, sportlovet har verkligen gått fort… för fort, speciellt eftersom jag var krassligt måndag och tisdag, egentligen hela veckan men jag hade feber i tisdags. Resten av veckan har jag bara snörvlat, nyst och hostat. But all is good, jag är glad att jag inte var så sjuk att jag inte kunde åka runt och fixa.

Nu ska jag bläddra lite i min bröllopstidning… tihi, fatta att vi ska gifta oss!!!

Inga kommentarer to “Välkommen våren”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)