Hem » Mitt liv » Jihoooooo

Jihoooooo

9 februari 2012

Det är tur att det finns bra folk som har huvudet med sig och kan hjälpa en stackars Maria. Var och provade brudklänningar igen i måndags, i en annan butik, kände mig inte alls inspirerad och ville bara ha den jag redan bestämt mig för. Hur det än var så berättade jag för tjejen i butiken hela historien om min perfektaste klänning som inte gick att beställa.

Nu blev det så att trots min surhetsgrad så hittade jag en ny klänning som var fin, tyvärr ca dubbelt så dyr… men det skiter jag i tänkte jag, orkar inte hålla på att leta mer. är vi precis ska gå så frågar tjejen om det inte fanns någon på lagret i Danmark. Jo säger jag men den var i XL och jag skulle ju ha L. MEN säger hon det är ju bara att sy in den!

Så, trallala, nu är den beställd och på väg. Jag får min perfektaste klänning i alla fall. Vi är back on track!

Måste för övrigt berätta hur fantastiskt Trysil var. Jag åkte ju med på elevernas skidresa som vuxen. Den gick till Trysil, Norges största skidområde. Det var helt underbara pister, breda och fina ingen is whatsoever och lagom med folk. Jag åkte som en gud, behövde inte stanna och spänna av mig pjäxorna en enda gång. Vilket varit ett måste andra resor pga mina skrotfötter. Det fanns väldigt många olika backar, många gröna och blå, många röda och svarta också. Perfekt för en (relativ) nybörjare som jag. Jag hade lätt kunnat stanna i 5 dagar till.

Det enda smolket i bägaren var kanske att det var så otroligt kallt. -21 C som standard, men det var bara att bita ihop och åka. Jag kan dock känna i huden att jag blev så kall varje dag, huden frös liksom på ett annorlunda sätt några dagar efter.

Mycket roligt var det i alla fall, ungdomarna skötte sig exemplariskt och jag vill bara åka mer mer och mer. Även om det var lite traumatiskt när vi hamnade i en svart backe, i samma backe tränade svenska skidlandslaget samtidigt som vi hasade oss ned. Karen, som åkte för första gången, höll på att krocka med Marcus Larsson (han är tydligen en stor stjärna i laget) vilket var lite underhållande. Vi överlevde i alla fall, jag åkte till och med ner för backen efter vi kommit ned för värsta branten.

One Comments to “Jihoooooo”

  1. Åh, va roligt att du hittat en ny klänning som du tycker om. Spännande, spännande:)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)