Hem » Mitt liv » Januari

Januari

Oj vilket nyårspartaj, känner mig sliten fortfarande. Snacka om att man blivit vek när det gäller att festa, behöver inte ens vara mycket alkohol, så fort klockan blir efter 00 så är det kört och dagen efter spenderas i soffan med en fuktig trasa på pannan. Jag minns back in the days så man körde hårt in på småtimmarna för att dagen efter pigg och fräsch gå och vända burgare på donken.

Nytt år, kommer bli ett toppen år med så mycket roligt på gång. En hel hög med bebbar ska ploppa ut till höger och vänster (no need to worry, ingen av de tillhör mig och Steffe, även om jag blir galet avis) och så ska vi ju gifta oss <—— weeeee! Tiden gå fort, snart är det juni. Bäst att jag kryper tillbaka till soffan och tittar på lite mer Midsomer Murders innan jullovet är slut.

Inga kommentarer to “Januari”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)