Hem » Mitt liv » Jag är faktiskt vuxen

Jag är faktiskt vuxen

17 januari 2012

Men varför är det så svårt att känna att det är ok att vara sjuk? Eller jag menar, varför känns det som att man hittar på och maskar? Som att folk inte ska tro på dig, eller så går man och drar, känner efter ”…är jag verkligen sjuk, kan jag vara hemma från jobbet. Jo men jag är sjuk…Eller”

Väldigt frustrerade, jag är ju faktiskt vuxen och det är knappast smart att gå och hålla ut. Det är som Sara sa, helst vill man ringa mamma och fråga om det är okej. Jag tänker ju, när en kollega är sjuk, inte att ”Nä, han hittar nog på!”

SÅ nu går jag hem, och jag tänker vara hemma imorgon också, sådeså!

One Comments to “Jag är faktiskt vuxen”

  1. Men du måste vara frisk på lördag!!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)