Hem » Mitt liv » Det närmar sig tralalala

Det närmar sig tralalala

12 januari 2012

Ja ni, snart ska jag och Stefan gifta oss. Tiden går så fort och allt börjar falla på plats.

Stefan hämtade ringen igår (jag kämpar för att inte gå omkring med den på, man kan ju bara prova den visst många gånger liksom), nu sitter vi och beställer inbjudningskort, skitsvårt att bestämma oss :razz: Det är faktiskt verklighet! Känns konstigt, känns roligt och det känns vuxet. Allt känns så vuxet nu, det poppar ut bebisbilder på fejan varje dag och en av mina kompisar fick en liten pojke i morse. Shit, nu är vi inte små längre.

Nu är jag helt utmattad och ska krypa till kojs, imorgon är det fredag och jag har klarat första arbetsveckan på vårterminen!

Puss och sov så gott

One Comments to “Det närmar sig tralalala”

  1. Vilket datum smäller det? :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)