Hem » Mitt liv » Jul jul julbord på ikea

Jul jul julbord på ikea

11 december 2011

Så nu har julstämmningen infunnit sig ordentligt, måste erkänna att den saknats helt trots pyntning av lägenheten. Nu har jag och Stefan i alla fall ätit årets första julbord… ok, visst det var på IKEA, inte speciellt fancy pancy men jag måste säga att det var förvånandsvärt gott. Riktigt bra med andra ord, kostar 99 spänn för familymedlemmar, som hittat. Trots det låga priset så var det vällagat och fräscht. Så det rekomenderas om ni har vägarna förbi, eller om ni som vi är sugna på en utflykt.

När Stefan berättade för min bror att vi skulle på IKEA och äta julbord frågade han om vi fortfarande var studenter eller hoppat över livet och blivit pensionärer :mrgreen: Ingendera, bara uttråkade och ekonomiska.

Måste berätta det också att för ett litet tag sedan så satte det sig två familjer bakom Stefan. En av mammorna sitter kvar med sin dotter, efter ett tag kommer pappan och ställer en tallrik framför flickan med div julmat på, bla rödbetssallad med grädde i.

– Vad är det här? frågar flickan och syftar på rödbetsgegget.
– Det är julmat… det är rosa, så det måste ju vara gott, säger Mamman 

:lol: Hysteriskt kul! Något senare så hör man att mamman också säger till flickan att Det här är Tomtens mat, han äter det här varje dag. Älskar att tjuvlyssna, speciellt på konversationer som involverar barn.

Nu är det dags att kika på nästa våning i detta varuhus, och man måste följa pilarna :mrgreen:

Inga kommentarer to “Jul jul julbord på ikea”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)