Hem » Mitt liv » Äntligen snö!

Äntligen snö!

19 december 2011

Jag är så lat nu för tiden, har tusen saker att blogga om men orkar inte. Tråk jag!

Kan försöka lite i alla fall. Det är snart Jul, helt sjukt, fattar det inte. Var tog hösten vägen. Det beror nog mest på att det varit så uruselt väder, så fort det snöade lite så infann sig julstämningen på riktigt och så gjorde ju Stefan årets peppahus eller snarare peppastad. Det blev så fint, vi har plats för alla våra vänner, man behöver inte betala 15% eller ha tusen ködagar, bara att flytta in!

Julgodis har vi bakat i massor också, blev många favoriter från förra året. Jag försökte göra mintfudge, random recept från nätet men den vill inte stelna. Har lagt den i frysen och tänkte doppa den i choklad, hoppas på att den håller ihop. Jag är lite rädd att det i burken blir en stor fuge istället för många små. Bakade saffransbiscotti också, blev galet gott och enkelt, får se om jag orkar blogga receptet (jag är en sån latmask).

På torsdag ska vi äntligen susa upp till norrland, vi ”lånar” bil från Sunfleet via en kampanj hos Buzzador, kommer bli så skönt att slippa släpa allt på tåget. Tänkte ta ned skidorna också inför Trysil med skolan.

Nu ska jag gå och se ett avsnitt Morden i Midsummer.

Puss på er

Inga kommentarer to “Äntligen snö!”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)