Hem » Mitt liv » Lördag osv

Lördag osv

22 oktober 2011

Ahhh, helg, så härligt med helg. Jag tror nog att det bästa med att ha börjat jobba är nog känslan av att vara ledig, man uppskattar helgen så mycket mer. Lördagar är ju fantastiska, man har fått sova ut och har två dagar ledigt framför sig.

Nu sov jag i och för sig inte så speciellt bra i natt. Drabbades av mensvärken från helvetet. Tänkte det att det är helt sjukt egentligen vad man som kvinna står ut med i form av kroppslig smärta, mensvärk är ju helt obeskrivligt när det är som värst, en konstant molande värk som man knappt klarar av och så med jämna mellanrum blir kramperna ännu värre. Det slutade med att jag somnade i soffan när den andra Iprenen äntligen började hjälpa. Huga huga…. sen ska man föda barn också. Vad har männen för smärta att tampas med…hum… nageltrång, förkylning, slå i lilltån/armbågen… men vänta nu ALLA de där har ju vi kvinnor också, pytt.

Tur att det finns Iprep säger jag bara, hur skulle man klara sig annars. När det är som värst brukar jag alltid sända en tanke tillbaka i tiden till alla stackars kvinnor som levde innan värktabletten, det måste ha varit jobbigt. Jag förstår varför kvinnor inom många stammar eller samhällen har dragit sig undan när de haft mens, det handlar nog inte så mycket om ett förtryck där de ansågs ”orena” utan snarare kanske om att de hade sån djävla mensvärk och lite pms ovanpå det så att de knappt klarade av att existera. Just då är man inte så speciellt social :evil:.

Idag är, trots en utmattande natt, en väldigt bra dag. Solen skiner, jag har öst på friskis jympa och ikväll är det internsitting på DISK. Temat är Disney (inte min kompis som kallas för Disney då utan den faktiska Walt Disneys produktioner) så jag har köpt Mimmi Pigg öron och nos. Kommer bli en askul kväll har jag bestämt! :razz:

Vad ska ni andra syssla med?

2 kommentarer to “Lördag osv”

  1. Ja tänk vad vi kvinnor lär stå ut med, snart ska jag prova på den där föda-barn-smärtan 😯

    Trevligt med sittning, själv ligger jag på soffan med en stor godisskål medan Björnen slipar köksbänken 😀

  2. om ni står ut med en sju jä-la mensvärk så brukar barnafödandet inte kännas så jobbigt. :) positivt! eller ja nästan föda barn varje månad är ju lite överdrivet…Det är synd om karlarna som mest besväras av navelludd…

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)