Hem » Mitt liv » Söndag

Söndag

25 september 2011

Nu är det söndag igen, imorgon är det arbete och slut på denna helgs fröjder.

Bröllopsklänningsprovandet gick jättebra, hur kul som helst och massor av avochpå, Sara slet nästan ut dra-upp-dragkedjan-fingret stackarn. Ibland var det som att man liksom glömde vad man provade men så plötsligt klickade det till och jag kände mig som Askungen :razz: Finns så mycket fint. Det blev som jag trodde, vi stannade mestadels av dagen ute i Ropsten och jag hittade en superfin som de fick hänga undan. Men vi hann med en kortis på Bröllopsbutiken också. Där höll vi på att baxna över de fina skapelserna, för det är så, vi snackar inte om klänningar utan kreationer. Hur mycket fint som helst och jag var hur fin som helst, kände mig som en miljon, blev dock lite kramp i mellangärdet när vi kollade på prislappen. Jag kom fram till att i fortsättningen så ska vi först titta på vad klänningarna kostar innan jag provar. Väldigt destruktivt att prova något man i alla fall inte kan köpa…. svårt svårt svårt… tur att jag har tid på mig. Känns lite jobbigt med klänningen ute på Bridal Outlet bara, den är undanhängd i en vecka och det finns bara en :roll:.

Idag lunchade jag med en gammal polare från LÄS (lärarnas klubbmästeri) tiden. Hon bor i Uppsala och har hunnit få en knodd sen vi sågs sista. Mycket trevligt.

Ikväll blir det lugnt, lite kycklinggryta och serier. Som en söndag ska vara.

Puss på er

One Comments to “Söndag”

  1. Åh, vad underbart! Jag har ju redan köpt en klänning, men börjar fundera på om den är för enkel nu, och om jag ska ta mig en tur till Ropsten när jag är i Sverige under jul. Hade de många fina klänningar?

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)