Hem » Mitt liv » En vecka till

En vecka till

2 september 2011

Shit det här går ju som på räls :-) En vecka till och fortfarande levande, skämt å sido så går det riktig bra. Hade en jättebra lektion i onsdags, superbra grupp, det kommer att bli en rolig termin med de små liven. Känns fortfarande konstigt att vara vuxen och jobba, lite skrämmande också att kidsen tittar på mig som om jag faktisk vet saker.

Nu är jag på väg in till stan, har fint besök från Norrland. Det är ju tjejmilen imorgon så vi ska luncha på Hurry Curry och sedan hämta nummerlappar. Håller tummarna för att regnet lyser med sin frånvaro imorgon.

Kram och trevligt fredagsmys på er!

3 kommentarer to “En vecka till”

  1. hur gick tjejmilen då?! Ni fick ju fint väder iaf väl :smile: Själv har jag hjälpt Emma packa, städa och flytta i helgen!

  2. Jomen det gick riktigt bra, jag promenerade med mamma och borsans svärmor 😛 Började få lite ont efter 7km men det vara bara att bita ihop. Vädret var toppen, även om man höll på att dö av värmeslag vid starten, så många uppvärmda tjejer på så liten yta 😕 Skönt för henne att hon flyttat, hur blev det?

  3. Mycket strul med utebliven städning och en knallgrön vägg men jag tror att hon kommer att trivas till slut! Tar bara lite längre tid tills det blir bra :smile: Idag vandrade vi iaf iväg till Ulriksdals slott, som ligger precis där, och det var superfint! Och supermysigt café hade dom 😉 Synd att sommaren är slut!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)