Hem » Mitt liv » A small step for mankind, a huge step towards blivande Fru Wallin

A small step for mankind, a huge step towards blivande Fru Wallin

24 september 2011

Nu sitter jag på tunnelbanan, förväntansfull, rustad med strumpbyxor och bh utan band för att tillsammans med min kära Sara aka brudtärna påbörja jakten på den perfekta brudklänningen… hihi … fatta att jag ska prova brudklänningar på riktigt!

Känns lite som att det är först nu som det blir verkligt och inte bara något vi pratar om. Kul ska det bli i alla fall. Första stoppet blir Bridal Outlet i Ropsten. Sara var där när vår kompis Hanna skulle gifta sig och det finns tydligen hur mkt som helst där. Bra ställe att börja på med andra ord. Vi blir nog där hela dagen skulle jag tro :-)

Kanske hittar jag The Dress idag, vore i och för sig lite tråkigt eftersom att då behöver jag ju inte titta mer. Roligare att dra ut på det lite. Förhoppningsvis kommer jag fram till vilken modell jag vill ha.

Stefan blev lite besviken över att han inte får följa med och är bestört över att han inte får se den förrän på b-dagen… hehe… han lär ju smygkika i påsen innan det är klart, den boven.

Nu har jag inte tid att skriva här mer, har en spännande dag framför mig. Undra hur det kommer att kännas. Jag lovar att rapportera! Ha en bra dag mina vänner!

Inga kommentarer to “A small step for mankind, a huge step towards blivande Fru Wallin”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)