Hem » Mitt liv » Första dagen i resten av mitt liv

Första dagen i resten av mitt liv

18 augusti 2011

Ja ni, kära vänner, ni är numera bekant med en Sv2, historia (ja du läste rätt) och prep-kurs (för de som inte klarat godkänt från grundskolan) lärare på Bromma gymnasium, som inte riktigt vet om hon ska springa rakt ut i skogen och söka rätt på en bekväm sten att lägga sig under, eller göra hoppsasteg runt skolbyggnaden samtidigt som hon sjunger ”eye of the tiger”… ojojoj… ja nu har jag ju jobb i alla fall :razz:.

Efter att (jag och rektorn) haft möte, under rundturen så sa rektorn att ”Ja det är lite rörigt här nu med skolstarten och allt, men jag fick ett väldigt stabilt intryck av dig så du klarar det här”… :shock: ja, om inte skenet bedrar tänkte jag. Men men det här kommer gå jättebra… eller.

Verkar i alla fall vara en toppen skola, trevliga arbetskamrater (de lilla jag hann träffa) och jag stötte på en gammal kursare, från religionen, under lunchen. Hon sa att hon inte heller undervisat i sina ämnen och hon är ju uppenbarligen kvar. Jag har fått ett skrivbord också och lånat en massa läroböcker, så nu är det bara att sätta igång let the magic happen liksom :roll:

… tur att det är kräftskiva med DISK på lördag, ett ben kvar i studentvärlden.

Läste mitt horoskop i dagens metro på tuben till skolan/jobbet/mitt liv det närmsta året:

Oxen
Du förefaller lite osäker för ögonblicket. Ut­nyttja dina talanger på bästa sätt och försök se optimistiskt!

Tror att jag måste ta en promenad

 

One Comments to “Första dagen i resten av mitt liv”

  1. Kommer gå jättebra! Och kul att det är Erik gamla skola, ni få skvallra lite sen 😉 Grattis igen!!

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)