Hem » Mitt liv » Dunsar och smällar

Dunsar och smällar

27 augusti 2011

Hum… när vi kom hem igår så låg det ett brev i brevlådan från vår hyresvärd, det stod att det tydligen kommit in klagomål på störningar från vår lägenhet iform av dunsar och smällar såväl dagid som nattetid… någon har alltså anmält hos till ströningsjouren!!! Känns supertråkigt och knappt rimmligt heller dels med tanke på att vi knappt varit hemma under sommaren och den tiden vi varit det så har vi jobbat på dagen och sovit på kvällen. Vi är ju knappast två personer som dunsar omkring, jag fattar inte. Vi hör aldrig något från våra grannar och då bor vi ändå bredvid ett par med en liten tjej.

I nästa mening i brevet så står det typ att självklart förstår vi att ni under dagtid måste få leva ”normalt” men under kvällstid så måste ni respektera och vara lugna efter 22. Innebär det att man inte får gå på golvet då efter 22 eller stänga en dörr, för vad annars kan det vara. Vi hade i och för sig en hylla som ramlade ned i torsdagsnatt, men seriöst?

Ja hur som helst behöver jag och stefan tydligen tagga ned och sluta dunsa omkring i lägenheten. Speciellt under den tiden då vi inte är hemma, för då är vi extra studdsiga :???: Mailade kontoret för att få veta under vilken period detta skulle ha skett, så det ska bli intressant att se om det är under semestern då vi inte var hemma. Jag tycker inte om att bli beskylld för något jag inte gjort.

 

Inga kommentarer to “Dunsar och smällar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)